Bloemen en cadeaus laten bezorgen door Bloemisterij Bloemen van Tante Lien

Wij bezorgen zelf in Amsterdam, directe omgeving en de zaanstreek.

Bezorgdatum

Bij het bestellen kunt u zelf een bezorgdatum kiezen. Moet het boeket dezelfde dag nog bezorgd worden? Bestel dan voor 13 uur. Wilt u de bloemen de volgende dag laten bezorgen, plaats de bestelling dan voor 18.00 uur. U kunt tijdens het bestellen ook een andere bezorgdatum kiezen op de kalender. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag maar niet op zon- en feestdagen.

Bezorg informatie

Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Bestellingen in en rond Amsterdam e.o. die voor 13 uur binnen zijn, kunnen we dezelfde dag nog bezorgen. Heeft u speciale orders of vragen, neem dan gerust contact met ons op: 06 34 82 32 67

Bezorg procedure

De bestelling wordt geleverd op de door u opgegeven datum, mocht er onverhoopt niemand thuis zijn, dan zal de bezorger een van de volgende dingen ondernemen:

De koerier geeft het pakket af bij een van de naaste buren en laat een kaartje achter waarop staat waar het boeket is afgegeven. De koerier neemt het pakket mee terug en laat een kaartje achter met een telefoonnummer om een nieuwe bezorgafspraak te maken. De ontvanger kan zo een afspraak maken voor een tweede levering.

Als uw bestelling een vers product bevat hoeft de ontvanger geen afspraak te maken voor een tweede levering in dit geval zal het pakket automatisch de volgende werkdag worden aangeboden.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorgkosten in en rond Amsterdam bedragen € 7,50.
Zaanstreek € 10,00
Rest van Nederland gaat via collega’s die aangesloten zijn bij Euroflorist kosten € 6,95

Betaalwijzen

Betalen met iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen, boeketten en cadeaus bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

Plaats een bestelling in onze webshop. Geef bij het afrekenen van de bestelling aan dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?

Al uw gegevens, inclusief het creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

Betalen op rekening

Bedrijven kunnen op factuurbasis bestellen. Heeft u als bedrijf of instelling nog geen debiteurennummer, dan kunt u bellen met Tante Lien 06 34 82 32 67

Betalen met PayPal Wat is PayPal?

Met behulp van PayPal kunt u een betaling doen via een e-mailadres van de ontvanger met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op het account. Geld storten van uw account naar een eigen bankrekening is ook mogelijk.

Hoe werkt betalen met PayPal?

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling geeft u aan dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor uw klaar staat. PayPal vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPal account afgeschreven.