Bloemen van Tante Lien vindt het belangrijk dat uw rouwbloemen zorgvuldig en op tijd worden geleverd op bestemming. Personaliseer uw grafstuk met een persoonlijke boodschap of een lint. Laat u de rouwbloemen bezorgen bij de familie? Kies dan voor een persoonlijk boodschap. Tante Lien heeft ook een mooi assortiment van rouwkransen. Prachtige rouwstukken in de vorm van een hart of van een vlinder. In ons assortiment vindt u diverse rouwbloemen. Van kistbedekking tot aan rouwkransen en rouwstukken.

Rouwboeketten
vanaf € 28,50

Een rouwboeket bestellen?
Bij Bloemen van Tante Lien vindt u een bijzondere collectie rouwboeketten die met grote zorg worden samengesteld.
Laat u het boeket bij de nabestaande bezorgen?
Kies dan voor een kaart met een persoonlijk bericht

Rouwboeketten

Rouwarrangementen
Vanaf € 59,00

Rouwstukken zijn vergelijkbaar met rouwbiedermeiers. Deze grafstukken hebben een puntige vorm aan één zijde. Daarom worden de rouwarrangementen ook wel druppelvormige rouwstukken genoemd. De rouwstukken kunnen gemaakt worden van verschillende soorten bloemen en kleuren.

Rouwarrangementen


Kistbedekkingen
vanaf € 250,00

Met de kistbedekking rouwstukken is de kist volledig bedekt onder de bloemen. De kistbedekking kan uit allerlei bloemen bestaan, maar u kunt ook voor één soort bloem kiezen.
De kistbedekkingen kunnen gemaakt worden van verschillende soorten bloemen en kleuren.

Kistbedekkingen

Rouwbiedermeiers
vanaf € 59,00

Een rouwbiedermeier is er in verschillende kleuren en bloemsoorten te bestellen. De bloemen van een rouwbiedermeier blijven lang goed omdat ze gestoken zijn in oasis. Een biedermeier is zeer geschikt om naast de kist te zetten. Hierdoor wordt de overledene geëerd, de nabestaande gesteund of geeft u uiting van verdriet om het verlies.

Rouwbiedermeiers

Rouwharten 
vanaf € 125,00

De vorm van een hart heeft voor ieder van ons een betekenis. Een hart vorm staat als symbool voor de liefde en dit kunt u door middel van een rouwhart laten blijken. 

De rouwharten uit ons assortiment bestaan voornamelijk uit rozen. Rozen zijn mooi compacte bloemen, waarmee deze rouwharten een prachtig geheel vormen.

Rouwharten

Rouwkransen
vanaf € 135,00

Een rouwkrans is een mooi bloemstuk om te laten bezorgen als laatste groet aan de overledene en een prachtige manier om de overledene te herdenken.
De rouwkrans wordt ook wel grafkrans of herdenkingskrans. Wij kunnen deze rouwkrans op elk gewenst adres bezorgen. In en rond Amsterdam bezorgen wij zelf, bel ons voor de mogelijkheden.

Rouwkransen

Speciale vormen 
vanaf € 110,00

Wilt u een mooi rouwstuk in een speciale vorm laten bezorgen? Onze bloembinders kunnen rouwstukken in vele vormen en kleuren voor uw opmaken. Maak een keuze uit een van de bloemstukken op deze pagina, of neem contact op met een van onze medewerkers als u speciale wensen heeft, dan kunnen we bespreken wat we voor u kunnen betekenen

Speciale vormen

Condoleance
vanaf € 15,99

Een sympathieboeket is een boeket om te laten bezorgen bij de nabestaanden. Voeg een rouwlint of kaart toe met een persoonlijke groet aan de overledene. 

Bestel een rouwboeket online, telefonisch of kom langs voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag een mooi en passend rouwboeket samen te stellen.

Condoleance