Afscheid nemen in stijl

“De Bloemen van Tante Lien” biedt rouwstukken van de hoogste kwaliteit om uw afscheid met stijl te markeren. Wanneer u een dierbare verliest, is het belangrijk om een waardig en passend afscheid te hebben. Onze rouwstukken zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw verdriet te uiten en eer te betuigen aan degene die u zo mist.

Onze rouwstukken zijn uniek en persoonlijk, elk stuk is met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Wij werken met de mooiste bloemen en materialen om een rouwstuk te creëren dat perfect aansluit bij uw wensen en de herinnering aan uw dierbare.

Onze rouwstukken zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van traditioneel tot modern, van eenvoudig tot opvallend. Wij werken met een breed scala aan bloemen, van rozen tot lelies, van anjers tot heel bijzondere bloemen. Hierdoor kunnen wij een rouwstuk samenstellen dat aansluit bij uw persoonlijke smaak en de herinnering aan uw dierbare.

Wilt u een rouwstuk laten samenstellen door “de Bloemen van Tante Lien” neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw afscheid. Wij zijn er voor u in deze moeilijke tijd.